Пиар експертът Арман Бабикян коментира, че оставката на земеделския министър

...
Пиар експертът Арман Бабикян коментира, че оставката на земеделския министър
Коментари Харесай

На Порожанов едва ли ще му се случи нещо от страна на прокуратурата

Пиар специалистът Арман Бабикян разяснява, че оставката на земеделския министър Румен Порожанов удостоверява съмнението, че министър председателят освобождава елементарно като бушони министри, които са част от ГЕРБ , само че министри, назначени по сделка с други силови фактори във властта, ги освобождава доста мъчно .

По думите на Бабикян пред БНР " явно притежателят на Министерството на земеделието и храните е различен ", като се има поради забавянето на оставката на Порожанов.

" Тежките проблеми на Бойко Борисов са невидимите за обществото огромни стопански съдружници, които започнаха да изпадат в тежка борба един с различен. В така наречен " успореден властови център " няма към този момент самообладание, а има война . Единият силов център от дълго време е прочут като съдружник на министър-председателя, той има доста медии (Делян Пеевски), а другият е обвързван с безрадостното и силово минало на министър-председателя, който също не населява България (Младен Михалев?). Единият отстрани претендента за предстоящ основен прокурор на първия силов център, той си отвърна с къщите за посетители. Тази борба върви в подземието, където се намира и моралът на тези хора, за сметка на министър-председателя, който ръководи благодарение на такива хора , а не с любовта и с гласовете на хората, което от дълго време е нереалност ", разяснява още Бабикян.

" Тази борба не носи гражданско успокоение или задоволство, или смяна на страната ни от диктаторски режим към естествена народна власт ", акцентира пиар специалистът.

Според Арман Бабикян КПКОНПИ (антикорупционната комисия) е безсмислена, " тъй като работи единствено за властта и за нейните съдружници ".

" Когато ръководи мафията, има потребност от подобен вид комисии . Когато ръководят жителите, си има прокуратура. Да се обзаложим дали нещо ще се случи на министър Порожанов от страна на прокуратурата ", уверен е анализаторът в безнаказаността на подалият оставка аграрни министър.

Припомняме, министърът на земеделието, храните и горите Румен Порожанов беше разпитан в качеството си на някогашен началник на Държавна фирма " Земеделие " в границите на следствието за източване на европейски пари по програмата " Млад фермер ". Разследването се води по отношение на обвиняванията против алкохолния необут Миню Стайков . Според обвиняването той е употребявал като подставени лица децата на свои чиновници, които са спечелили дотации за милиони левове.

Едновременно с това обаче името на Порожанов като началник на фонд " Земеделие " беше забъркано и по аферите с къщите за посетители - по този сюжет също тече инспекция от прокуратурата . На този стадий няма информация за разпитани, а привлечени като обвинени до този миг са подалият оставка зам.-министър Александър Манолев и подставеното му лице Ана Димитрова.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР