Пиар агенция Intelday Solutions, основана през 2001 г., обяви всеобхватен

...
Пиар агенция Intelday Solutions, основана през 2001 г., обяви всеобхватен
Коментари Харесай

Комуникационна агенция Intelday Solutions става d:istinkt |

Пиар организация Intelday Solutions, учредена през 2001 година, разгласи изчерпателен ребранд, който включва ново лого, име, уеб страница и профили в обществените медии. От през днешния ден Intelday Solutions ще се назовава d:istinkt, отбелязвайки нов стадий в развиването на информационната организация с одобрени в сектора позиции от цели две десетилетия.

Наред с обичайни пиар и пъблик афеърс услуги и BTL, организацията прибавя към портфолиото си и услуги в областта на бранд обмисляне и съвещания, стратегически криейтив, активации и ръководство на цифрови медии, медийни изследвания и ръководство на инфлуенсъри.

„ Изключително съм благополучен да разглася новия ни бранд “, сподели Боян Иванович, основен изпълнителен шеф на d:istinkt, който управлява смяната. „ d:istinkt отразява напълно еволюцията на компанията и упоритостта ни да предоставяме креативност, опит и медийни тактики, които реализират резистентен бизнес напредък и стремглаво повишаване на резултатите и ангажираността. “

За ребрандирането d:istinkt се довери на водещите в дизайна и криейтива организации eDesign и proof. Така към новото име, бранд и образна еднаквост на организацията се прибавят и нов ултрамодерен уеб страница и профили в обществените медии, включително Фейсбук, Instagram и LinkedIn.

Екипът на d:istinkt е отличен с голям брой награди за творчеството на своите акции, които помогнаха на редица марки, като HeleCloud, да се развият доста. Сред актуалните клиенти на организацията са Telenor България, Lidl, Samsung Climate Solutions, издателство Klett България, Speedy, SOBI, Reckitt Benckiser, Европейски парламент, Европейска комисия и други

d:istinkt е притежател на редица награди за интегрирани връзки, основана в София. Агенцията е профилирана в предлагането на услуги в областта на корпоративните връзки, цифрови медии, криейтив, бранд съвещания, медийни тактики и стратегически връзки.

d:istinkt е част от PROI Worldwide - най-голямата световна мрежа на самостоятелни информационни организации, обслужващи клиенти по целия свят. PROI сплотява 78 сътрудници със 7300 чиновници в над 165 града и 50 страни.
Агенцията е и извънреден сътрудник на Cathay Communication - мрежа от самостоятелни информационни организации, формиращи световен алианс за подкрепяне връзките сред Китай и останалия свят.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР