Пианистът Ричард Клайдерман пристигна в България за два концерта, с

...
Пианистът Ричард Клайдерман пристигна в България за два концерта, с
Коментари Харесай

Пианистът Ричард Клайдерман пристигна в България за два концерта

Пианистът Ричард Клайдерман дойде в България за два концерта, с които ще означи 40 години на сцената. Утре вечер музикантът ще излезе на сцената в зала 1 на НДК, а на 1 декември ще свири пред публиката във Варна.

Ричард Клайдерман, пианист: Щастлив съм, че ще изсвирвам с български музиканти, с които към този момент съм бил на една сцена. Публиката ще чуе както нови творби, по този начин мелодии, с които ме познават по целия свят. Подготвил съм и изненада.
Зрителите на Българска национална телевизия към този момент имаха опция да чуят някои от най-обичаните осъществявания на пианиста - с документалния филм " Ричард Клайдерман: да свириш Аделин ", сниман от екип на публичната телевизия.
Ричард Клайдерман, пианист: Филмът беше опция да преоткрия Париж. Това е родният ми град, само че от дълго време не бях обикалял из улиците като екскурзиант. Не е елементарно да участваш в фотоси на филм, само че беше доста прелестно.
Ричард Клайдерман идва за шести път у нас, а " Хубава си, моя горо " е измежду творбите, с които демонстрира обичта си към българската аудитория.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР