Пиа Олден е 18-годишно момиче от Норвегия, което е влюбено

...
Пиа Олден е 18-годишно момиче от Норвегия, което е влюбено
Коментари Харесай

18-годишна тийнейджърка сготви коня си, заплашват я с убийство

Пиа Олден е 18-годишно момиче от Норвегия, което е влюбено в две неща: конете и готвенето. През 2018 година фамилията ѝ взима нелекото решение да евтаназира обичаният ѝ кон, защото животното е болно и ветеринарите са безапелационни в преценката си, че то няма късмет да оздравее.
След като го умъртвяват, месото на животното е прибрано за предпазване във фризера. Преди няколко дни обаче Олден споделя няколко фотоси във обществената мрежа "Фейсбук " на кулинарните си качества – по какъв начин е сготвила коня и по какъв начин по-късно го е изяла. От този миг нататък тийнейджърката е засипана със стотици закани поради стореното от нея.
Олден, която сега посещава кулинарни курсове, с цел да стане професионален готвач, е написала под статуса си в обществената мрежа:,,Малко е необичайно да изям коня си, само че сърцето ми на готвач ме принуди да го направя''.
След въпросната обява момичето среща голям брой рецензии – съгласно някои от потребителите направеното от нея е грубо и коравосърдечно, а други споделят, че би трябвало да ѝ се забрани достъпът до всевъзможни животни. Не по-малка част от тях са стигнали и до такава степен да заплашват с ликвидиране младото момиче, което от своя страна с самообладание приема и рецензиите, и заканите.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР