Πиĸ нa cвaтби ce зaфopмя пpeз 2018 г, според предсказанията

...
Πиĸ нa cвaтби ce зaфopмя пpeз 2018 г, според предсказанията
Коментари Харесай

Пик на сватбите през тази година

Πиĸ нa cвaтби ce зaфopмя пpeз 2018 г, съгласно предсказанията при започване на годината на Жълтото земно куче.

Това е една от аргументите топ дизайнерът на булчински рокли, Тони Ментел, да дойде в България на 23-и февруари. Авторът на изисканите сбирки на американския бранд Justin Alexander, ще показа моделите за 2019-а година на извънредно ревю, месеци преди формалната им премиера на Bridal Fashion Week през април в Барселона.

За първи път дизайнер на булчински рокли идва в столицата, с цел да се срещне персонално с бъдещите булки в границите на „ Училище за булки”, сезон 3. Най-чаканото от младоженките събитие ще се организира на 24-и и 25-и февруари.

В предходните две издания на станалия традиция конгрес, своите булчински рокли избраха близо 100 булки. В сезон 3 на „ Училище за булки” младоженките за първи път ще се срещнат с in house дизайнера на NYFW. Освен подробни препоръки при избора на рокля за най-вълнуващия миг в живота на всяка жена, победилите в специфична он-лайн игра, бъдещи булки ще получат препоръки от гримьор и коафьор. Под управлението на Тони Ментел именити майстори в грима и прическата ще приготвят булчинските визии на дамите, които ще се включат в събитието.

Тони Ментел е роден във Англия. Завършил е Кралския лицей по изкуствата в Лондон, а през днешния ден продължава да живее и работи в британската столица. Първата си булчинска рокля проектира през 1999-а година, макар че при започване на кариерата си е създавал най-вече публични дрехи. Пристрастен е към детайла и прелестните тъкани, които работата като дизайнер му разрешава да употребява. Винаги се е интересувал от булчинското облекло. "Всяка година планирам към 250 нови сватбени рокли. Но в случай че ме питаш какъв брой дами са носили моите мостри, тогава главата ми стартира да пуши. Трябва да са били милиони! Нямам самообладание да се срещна с българските булки. Това е голям източник на ентусиазъм за мен!” – споделя Ментел преди идването си в България.

Според него, без значение, по какъв начин наподобява една жена, сватбената рокля би трябвало да е като рамка за картина. Булката би трябвало да се довери на желанията си и да ги подчертае. „ Когато булката се усеща комфортно в това, което носи, тя има зашеметяваща харизма.” – споделя дизайнерът в свое изявление и добавя: „ Пътувам по целия свят, навестявам булчински магазини и срещам евентуални клиенти, които ми споделят, по какъв начин желаят да наподобяват и да се усещат, когато се женят. Просто се пробвам да ги чувам и да им оказвам помощ да осъществят своите мечтани рокли.”

В София Тони Ментел, който проектира линиите на "Джъстин Александър " "Signature " и "Lillian West ", ще показа тайната на съвършената сватбена рокля. Неговият жанр при направата на сватбени рокли се демонстрира при смесването на чисти линии с класическата структура от 50-те години на предишния век. След това прибавя специфични ръчно направени елементи. Вдъхновението си Ментел черпи от срещите с булки и техните фамилии. Най-често реакцията на шедьоврите, които основава са сълзи на наслада.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР