(Photo by Richard Shotwell / Invision / AP) Кое преживяване

...
(Photo by Richard Shotwell / Invision / AP) Кое преживяване
Коментари Харесай

Това е живот, не репетиция ~ Житейските съвети на Антъни ХОПКИНС

 (Photo by Richard Shotwell / Invision / AP)

Кое прекарване най-силно промени живота ви?

Като множеството артисти, и аз бях малоумен възпитаник. Не можех да се съсредоточвам. По това време, учителите не се церемоняха да ни пошляпват при потребност, а аз натрупах мощно възмущение към властническите фигури и си споделях: „ Е, майната ви! ”, и правех каквото си желая.

Кое е най-хубавото средство за оцеляване съгласно вас?

Аз обичам храната, само че се уморих да бъда муден, по тази причина прекосих към в действителност здравословен режим на хранене и извършения – по един час всеки ден. Така за 10 месеца отслабнах с 37 кг. Не съм луд в макробиотичното хранене, само че ми харесва да бъда жив.

Какво всеки човек би трябвало да знае за парите?

Най-добре е да не се поддавате на властта и престижа на парите. Недопустимо е да се отнасяте с пренебрежение и надменност към хората. Виждам това в киноиндустрията непрекъснато. Основното, което би трябвало да помним е, че в края на разходката си, всички ще свършим в една и съща боклукчийска кола. 

Кой е най-хубавият съвет, който сте получавал?

По време на Кубинската рецесия живеех в Лондон. Обадих се на татко си и му споделих, че се безпокоя от възможен нуклеарен холокост. Той ми сподели: „ Всичко е наред, ще се свърши за секунди и няма да усетиш нищо. Ако беше още в Уелс, щеше да страдаш по-дълго ”. Отдъхнах с облекчение.

Коя е книгата, която всеки би трябвало да прочете?

Има една книга на американския психиатър Теодор Рубин, споделя се „ Compassion and Self-Hate ”. Това не е елементарна книга за самопомощ. Това е взор в тъмното на човешката душа – по какъв начин сами се въвличаме в неприятни обстановки и по какъв начин в действителност можем да променим това.

Кой е филмът, който всеки би трябвало да гледа?

Не съм кино специалист, не зная. Обичам положителните филми, само че някои хора одобряват всичко доста съществено. Вживяват се и държат цели лекции по тематиката. А аз даже не разбирам, защо приказват в действителност. Някои загатват Орсън Уелс и тогава си споделям: „ Е, стартира се. ” Как обмислям аз - просто си научи репликите, иди и си свърши работата. Навярно съм прекомерно лекомислен артист.

Кога човек може да излъже?

Ние всички сме лъжци. Ако видите някой податлив към напълняване, най-добре е да не го коментирате. Веднъж един човек ми сподели: „ Сложил си някой различен кг от горната страна ”. Аз му отвърнах: „ Дъхът ти вони. Казвал ли съм ти го в миналото? ”. Когато някой ви попита: „ Имаш ли нещо срещу, в случай че съм почтен? ”, кажете „ Да ”.

Имате ли белег, който да споделя история?

В учебно заведение, в клас по дърводелство, работех с трион и разрязах сухожилието на лявата си ръка. Белегът ще остане с мен до края на живота ми.

Кой е най-коравият мъж, който познавате?

Алек Болдуин е същински мощен и честен мъж. Преди за стартираме фотосите на кино лентата „ Острието ” в Скалистите планини, получих доста неприятно разбиране на врата. Болеше ме пъклен, само че бях решен да завърша кино лентата. Един ден Алек просто спря всичко и сподели: „ Това е полуда, би трябвало да отидеш в болничното заведение! ”. Откриха, че имам дискова херния, оперираха я, а аз се върнах на снимачната площадка на третия ден. Уважавам Алек за това, че е жилест, самоуверен. Навярно мнозина не харесват това, само че аз го одобрявам, тъй като е доста прям, доста почтен и лоялен.

Как човек би трябвало да се оправя със старостта?

Като я одобри. Смешно е, по какъв начин животът и времето ни трансформират. Не се наскърбявам толкоз елементарно, както преди. Всичко, което върша в този момент е сходно на „ влакче на удоволствието. ” Работя тогава, когато имам положително предложение, когато няма такова – рисувам и композирам.

Какъв съвет бихте дал на по-младото си „ Аз ”?

Я, по-ведро, мамка ти!

Каква е тайната да останеш млад?

Аз рисувам и изсвирвам доста на пиано – сложни извършения по Бах и Шопен. И няма значение, дали изсвирвам добре или зле. Упражнявам се и по този начин подкрепям координацията на дланите, ръцете, пръстите си. Правя си проби за запаметяване. Уча наизуст лист от 450 - 500 поредни думи, които свързвам в ментални облици, тъй че да ги запаметявам по-лесно. След това пиша история, като употребявам тези думи, просто с цел да упражня въображението и мозъчните си кафези. Забавно е.

Източник: mensjournal.com
Снимка: WallsDesk.com

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР