PhoneArena анкетира своите читатели с цел да изясни, кой начин

...
PhoneArena анкетира своите читатели с цел да изясни, кой начин
Коментари Харесай

Кое се използва по-често - скенера за пръстови отпечатъци или ирисовия скенер

PhoneArena интервюира своите читатели за да обясни, кой метод за биометрична отбрана се употребява най-често в Samsung Galaxy S8 – скенера за пръстови отпечатъци или ирисовия скенер, даващ опция за потребление на платежни системи без допиране до телефона.
Резултатите се оказаха непредвидени, само че би трябвало да се има поради, че дактилоскопичния модул в Samsung Galaxy S8 е подложен в много неловко място, тъй като южнокорейската корпорация позволи бъркам при проектирането на това мобилно устройство, която в Galaxy Note 8 бе оправена.



Оказа се, че към 65% от притежателите на Galaxy S8 го отключват благодарение на елементарния скенер за пръстови отпечатъци и смятат, че този способ е по-лесен, по-удобен и по-бърз. Освен това, по този метод телефонът може да бъде отключен прикрито, без да се притегля вниманието на близките. Около 21% от интервюираните дадоха отговор, че интензивно употребяват и двата скенера. Те споделиха, че ирисовият скенер е доста комфортен, когато си с ръкавици или ръцете са нечисти от нещо.



Само 14% от запитани дадоха отговор, че употребяват скенера за пръстови отпечатъци единствено в краен случай, а през останалото време отключват телефона с ирисовия скенер.



Излиза че 65% от потребителите избират общоприетия скенер, 21% употребяват и двата метода за отбрана и единствено 14% постоянно употребяват ирисовия скенер.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР