PHOENIX (AP) — Върховният съд на САЩ в понеделник отказа

...
PHOENIX (AP) — Върховният съд на САЩ в понеделник отказа
Коментари Харесай

Върховният съд отхвърли искане на кандидати от Аризона, които искат да забранят електронното табло за гласуване

PHOENIX (AP) — Върховният съд на Съединени американски щати в понеделник отхвърли да прегледа искане на републиканския претендент за Сената на Съединени американски щати Кари Лейк за възбрана на потреблението на електронно гласуване- машини за броене в Аризона.

Лейк и някогашният републикански претендент за държавен секретар Марк Финчем заведоха дело преди две години, повтаряйки неоснователни изказвания по отношение на сигурността на машините, които броят гласовете. Те разчитаха частично на показания от поддръжници на Доналд Тръмп, които управляваха дискредитиран обзор на изборите в окръг Марикопа, в това число Дъг Логан, основен изпълнителен шеф на Cyber ​​Ninjas, който ръководеше усилието, разказано от поддръжниците като „ съдебномедицински одит “.

Съединени американски щати Окръжният арбитър Джон Тучи във Финикс постанови, че Лейк и Финчем не са легитимирани да съдят, защото не са съумели да покажат каквато и да е реалистична възможност от щета. По-късно той глоби техните юристи за завеждане на иск въз основа на несериозна информация.

К...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР