PHOENIX (AP) — Президентът на NCAA Чарли Бейкър казва, че

...
PHOENIX (AP) — Президентът на NCAA Чарли Бейкър казва, че
Коментари Харесай

Президентът на NCAA Чарли Бейкър: Никой не може да каже, че Мичиган не е спечелил националната титла „честно и справедливо“

PHOENIX (AP) — Президентът на NCAA Чарли Бейкър споделя, че Мичиган е спечелил националното състезание „ почтено и почтено “ и отбрани решението си да осведоми учебното заведение и Голямата десетка по време на сезона, че правоприлагащият личен състав на асоциацията проверява изказвания за персонално разузнаване и скица за кражба на знаци.

Най-високо класираните Wolverines победиха номер 2 Вашингтон, с цел да завоюват плейофът по колежански футбол в понеделник вечерта, завършващ съвършен сезон, чиято последна половина беше засенчена от следствието на NCAA и докара до отстраняването от Big Ten за три мача на треньора на Мичиган Джим Харбо.

На среща. с кореспонденти Бейкър изясни за какво NCAA предприе необикновената стъпка да осведоми страните, участващи в следствието предишния октомври.

„ Бяхме потърсени от трета страна, която сподели, че има доказателства, че Мичиган е взел участие в доста изчерпателна и необикновена скица за кражба на знаци “, сподели Бейкър късно във вторник. На тази страна беше казано, че т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР