PHOENIX (AP) — Помощник-треньор на щата Флорида е отстранен за

...
PHOENIX (AP) — Помощник-треньор на щата Флорида е отстранен за
Коментари Харесай

NCAA отстранява помощник-треньор на щата Флорида за 3 мача за нарушение, свързано с NIL при набиране на персонал

PHOENIX (AP) — Помощник-треньор на щата Флорида е отхвърлен за първите три мача от сезон 2024 за нарушение на разпоредбите за набиране на личен състав посредством свързване на евентуален трансфер с представител от колектив по време на публично посещаване, заяви NCAA в четвъртък.

NCAA не уточни името на треньора в известието си, само че лице, което е директно осведомено със случая, удостовери пред The ​​Associated Преса, че това е нападателен координатор Алекс Аткинс. Лицето приказва при изискване за анонимност, защото нито NCAA, нито учебното заведение идентифицираха Аткинс като забъркан треньор.

Случаят включваше две нарушавания от равнище II и беше решен като част от контрактувана резолюция сред чиновниците на NCAA по правоприлагането и Щат Флорида.

Щатът Флорида също се съгласи на две години изпитателен период и загуба на пет футболни стипендии за всеки от идващите два сезона.

NCAA сподели, че треньорът е улеснил контакта сред играча и бустера през април 2022 година Бустерът насърчи играча да се запи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР