Philips обяви предстоящата поява на модела Philips 241B7QGJ с Full

...
Philips обяви предстоящата поява на модела Philips 241B7QGJ с Full
Коментари Харесай

Philips представи монитора 241B7QGJ

Philips разгласи идната поява на модела Philips 241B7QGJ с Full HD резолюция. Този 24-инчов (23.8 ”) LCD екран е новият пример за „ зелен “ екран, който предлага на екологично настроените експерти мощен инструмент, увеличаващ представянето на работното място

В допълнение към водещата за сегмента енергийна успеваемост, изцяло рециклируемата опаковка и сходството с голям брой интернационалните стандарти за отбрана на околната среда, Philips 241B7QGJ предлага на потребителите цялостен набор от високопроизводителни и интелигентни ергономични функционалности. Те включват Full HD и IPS технология, SmartImage, SmartContrast, и SmartResponse, стандарт USB 3.0, вградени представители и SmartErgo стойка, които в композиция дават цялостен комфорт и улеснение на потребителя.
„ Най-зеленият “ екран в света
Philips 241B7QGJ следва дълготрайната политика на марката за резистентност и отбрана на околната среда. Този модел особено е планиран по този начин, че да има минимум въздействие върху природата. Съставен от леки пластмаси, 85% от които са рециклирани и притежаващ документ TCO Certified Edge, той е изцяло лишен от нездравословни субстанции като олово, живак, халоген и PVC/BFR. Всички елементи от корпуса и металното шаси, и опаковъчните материали подлежат на 100% преработване. Този екран Philips оказва помощ за понижаване на световното ползване на запаси и в частност излъчванията от транспортна активност. В резултат Green Electric Council го награди с екологичния етикет EPEAT, което потвърждава неговите екологични качества.


Устойчив път към продуктивността
Професионалистите се нуждаят от технология, която работи в тяхна изгода, а Philips 241B7QGJ свети в това отношение със своето качество и комфорт в композиция с резистентност. Full HD резолюцията на IPS панела дават извънредно чисти изображения, които могат да бъдат следени под съвсем всевъзможен ъгъл. Ултра тънката рамка разрешава елементарно съчетание с спомагателни екрани, а нововъведения като SmartImage, SmartContrast и SmartResponse подсигуряват върхово качество на картината когато и да е. И тъй като дългите часове пред компютъра постоянно се асоциират с отмалялост, Philips 241B7QGJ идва с ефикасни решения за увеличение на комфорта на потребителя. Те включват покритие срещу отражения и LowBlue режим, както и технология Flicker-free, както и изцяло настройваща се стойка SmartErgo и алтернатива за VESA монтаж на стена, които разрешават реализиране на най-удобната позиция на наблюдаване.
Най-енергийноефективният екран в света
Потреблението на сила е в основата на дребния въглероден отпечатък. В това отношение Philips 241B7QGJ още веднъж изпъква. Снабден е с набор от технологии за икономисване на сила. Той обезпечава доста понижаване на потребяваното електричество. Едновременна изгода за околната среда и за джоба на потребителите. Сред тези високопроизводителни технологии за спестовност е PowerSensor, която засича наличието на потребителя чрез безопасен инфрачервен датчик и надлежно автоматизирано понижава яркостта на екрана. Тази иновация способства за до 80% икономисване на сила.



Но това не е всичко. Philips 241B7QGJ включва нов дизайн с подсветка с ниска мощ за реализиране на оптимална бляскавост с минимална сила. Технологията LightSensor, която мери околната светлина, настройва яркостта на екрана автоматизирано. Ключът Zero Power Switch поставя завършек на латентното ползване на сила. Това постоянно е реалност при други монитори, даже откакто са изключени от бутона. Мониторът употребява 11 W сила, измерени от EnergyStar 7.0 и дава отговор на енергиен клас A++, коeто потвърждава несравнимата успеваемост на Philips 241B7QGJ.

„ Philips се посвещава на обезпечаването на високопроизводителни технологии, които комбинират иновация и резистентност. Philips 241B7QGJ е идеалният избор за експерти, търсещи усъвършенстване на своята работливост по един виновен и екологичен метод. ”, сподели Щефан Зомер, Директор „ Маркетинг и бизнес ръководство за Европа “ в MMD.

Philips 241B7QGJ ще дебютира през януари 2019 година на целесъобразна последна цена от 449 лева с Данък добавена стойност.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР