Philip Morris International представи две нови версии на устройството за

...
Philip Morris International представи две нови версии на устройството за
Коментари Харесай

Philip Morris представи нови две iQOS устройства

Philip Morris International показа две нови версии на устройството за нагряване на тютюн iQOS. Те ще бъдат налични допълнително от 40 пазара по света, на които PMI към този момент го продава, написа CNBC.

Обновената версия iQOS 3 и напълно новата iQOS 3 Multi ще бъдат налични в Япония и Южна Корея през идващите седмици и в Европа от средата на ноември. Компанията ще пусне и по-евтини HEETS в Страната на изгряващото слънце, с цел да увеличи продажбите си на конкурентния пазар.

 iQOS Multi
Източник:

iQOS Multi

iQOS дава отговор за $823 милиона от приходите на PMI през третото тримесечие, или общо 11 % общите. Конвенционалните цигари дават отговор за останалите $6,68 милиарда.

 Glo - бездимният артикул на
Glo - бездимният артикул на " Бритиш американ табако ", е към този момент на българския пазар

Компанията отваря 11 профилирани магазина у нас

Продажбите на сходни устройства по света доближават $5,82 милиарда през предходната година и до 2022 година ще доближат $18,66 милиарда, по данни на Euromonitor International.

iQOS 3 е по-компактно от предходния модел устройство. Отворите за зареждане и слагане на " стикове " към този момент са в профил, вместо от горната страна. Зареждането става, както предходното устройство, след всяко пушене.

При iQOS 3 Multi устройството може да бъде употребявано до 10 пъти преди зареждане. То е по-голямо от истинския iQOS.

Така PMI ще се оправи с някои от преимуществата на конкурентни устройства. Glo на BAT и Lil на KT&G могат да бъдат употребявани няколко пъти преди да имат потребността да бъдат презаредени.

Цената им за България към момента не е ясна.

 iQOS събира данни от потребителите. Но защо?
iQOS събира данни от потребителите. Но защо?

Разследване разкрива нови мотиви за терзание
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР