Пхенян е завършил плановете си за построяване на ядрена подводница.

...
Пхенян е завършил плановете си за построяване на ядрена подводница.
Коментари Харесай

Ким Чен Ун хвърли ръкавицата на Байдън

Пхенян е приключил проектите си за изграждане на нуклеарна подводница. Това е декларирал севернокорейският водач Ким Чен Ун, представен от държавните медии в страната.

Проучването за подводницата е приключено, като следва финалното оценяване, е споделил Ким пред заседание на ръководената от него Корейска работническа партия.

Наред с това Ким Чен Ун е е декларирал, че Съединените щати са най-големият зложелател на страната му.

Според Франс прес, Ким хвърля ръкавицата на идната американска администрация, откакто на няколко пъти през последните години сподели положителни връзки със настоящия президент Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския. Наследникът му Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в има извънредно сериозно отношение към Пхенян, като е наричал Ким Чен Ун престъпник, отбелязва организацията.

"Без значение кой е на власт, природата на тяхната политика по отношение на Северна Корея няма да се промени ", е декларирал Ким по време на партийното заседание.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР