Phantom Liberty, първото и единствено пълноценно DLC за Cyberpunk 2077

...
Phantom Liberty, първото и единствено пълноценно DLC за Cyberpunk 2077
Коментари Харесай

Заедно с Phantom Liberty ще излезе огромно обновление за Cyberpunk 2077

Phantom Liberty, първото и само пълноценно DLC за Cyberpunk 2077 е към момента надалеч, само че през предходната седмица излезе информация, която ще зарадва доста фенове на играта. Заедно с Phantom Liberty CD Projekt RED ще разгласява голямо обновяване за основата игра, което ще промени голям брой системи за положително. Като се стартира от полицейската система, налагането на баланс и изкуствения разсъдък до транспортните средства и опцията да се води пердах от и посредством тях. За това пишат в специфичен материал VGC. Ще бъдат модифицирани системите за уменията, метода. по който реагират патроните с допир до разнообразни повърхнина и още доста други неща.

„ Вложихме доста старания в боевете, в които вземат участие транспортни средства. Вече ще може да насочите револвер от прозореца на колата или дори пред предното стъкло. Ще има особено въоръжени коли и джипове с оръжейни постановки и ракети, които да употребявате “, изяснява пред изданието Павел Саско креативният шеф на играта.

Полицейската система, един от най-критикуваните от геймърите аспекти на Cyberpunk 2077 е построена от нулата. Променена и системата, отговаряаща за напредъка ви. „ Покачването на компликацията е модифицирано, равнищата и премиите също, както и архетиповете врагове за по-голямо многообразие. Има доста малко системи, които не сме трансформирали или обновили. Даже потребителския интерфейс и прекарване са доста изменени “, продължава той.

Обновлението ще е изцяло гратис и не е обвързано със закупуването на Phantom Liberty. Датата на излизане на Phantom Liberty е 26.09.2023.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР