ПГ на ГЕРБ твърдо застана зад министъра на културата Боил

...
ПГ на ГЕРБ твърдо застана зад министъра на културата Боил
Коментари Харесай

ГЕРБ: Йончева не е разследващ журналист, тя прави долнопробно доносничество

ПГ на ГЕРБ твърдо застана зад министъра на културата Боил Банов и зад дейностите му и всичко, което е направил до в този момент като министър. Това съобщи депутатът от ГЕРБ Маноил Манев пред публицисти в коридорите на Народното събрание.

„ Днес пощенската кутия Елена Йончева си разреши още веднъж да разхвърля в цялото медийното пространство едни „ вести “ и страшни неща и аз настоявам, че това е в резултат на огромната горещина, която би трябвало да гаси край себе си. Всички тези обвинявания, които са повдигнати от българската прокуратурата, за която и е взета мярка, трябваше да се откри някакъв вид, да се трансферират нещата от болната глава на хубавичко “.

По думите му това е следващата подправена вест след Хасково, оградата по границата, претенции за автомагистрали и през днешния ден някакви хиляди левове, които министърът щял да отклонява. 2017 година министерството е завело дело за тези пари.

„ На всичко от горната страна от един човек, който не помни, че е публицист. Преди 10 месеца е писана публикация по този мотив, само че не ги е чела тези неща. Няма никакви пазарлъци, само че значимото е Елена Йончева да разнася тези неща, белкем някой не помни, че става въпрос за офшорки и КТБ и Елена Йончева, която усвоява пари оттова. Той попита публицистите дали някой им подарява пари за нова инсталация “, разяснява Манев.

Тома Биков пък прикани публицистите да спрат да назовават госпожа Йончева проверяващ публицист. „ Това преди време се наричаше долнопробно доносничество с подправена информация. Когато подаваш на обществеността подправена информация ѝ я тиражираш за да опетниш политическия конкурент с неполитически средства “.

"Няма да се занимаваме повече с нейните "разследвания ". Йончева е използвана от социалистическата партия да води "черната им битка ", разяснява Тома Биков.

"БСП се трансформира в уебсайт за подправени вести, каквито има доста в България, и негов редактор е Елена Йончева. Отказваме да имаме вяра на подправените ѝ вести ", сподели още Биков.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР