ПГ на БСП за България внесе в деловодството на парламента

...
ПГ на БСП за България внесе в деловодството на парламента
Коментари Харесай

Сензационна версия: Йончева става вътрешен министър, ако вотът на недоверие на БСП срещу "Борисов 3" мине

ПГ на " Българска социалистическа партия за България " внесе в деловодството на Народното събрание вота на съмнение към кабинета " Борисов 3 ".
Вотът е на тематика " Сигурност " и е подписан от всички 80 народни представители от парламентарната група.

Вотът внесоха представителят на ПГ на " Българска социалистическа партия за България " Елена Йончева, управлението на парламентарната група и депутати от Българска социалистическа партия.
" Мотивите черпим от българската Конституция. Очевидно за всеки български жител, че кабинетът на Борисов не се оправя добре. То е рисково и е нездравословно за всеки българин и би трябвало да си върви ", сподели Йончева, откакто внесе вотът.
По думите й българите не имат вяра на Министерство на вътрешните работи и по тази причина не алармират ведомството за проблемите си.

Йончева сподели, че чакат поддръжка от целия български народ.

Тя бе запитана дали тя ще бъде бъдещият министър на вътрешните работи, в случай че кабинетът " Борисов 3 " падне и вероятно Българска социалистическа партия завоюва парламентарните изборитслед това.
" Аз съм сигурна, че имаме доста положителни фрагменти и те ще ви отговорят ", лаконичко сподели тя.
БЛИЦ напомня, че по-рано през днешния ден и Антон Кутев разяснява вотът, а малко преди този момент издаде огромна фамилна драма, обвързвана с майка му и 25 000 лв. .

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР