ПГ на БСП за България още тази седмица ще внесе

...
ПГ на БСП за България още тази седмица ще внесе
Коментари Харесай

БСП внася закон за ограничаване на политически и родниниски назначения в държавни и общински фирми


ПГ на " Българска социалистическа партия за България " още тази седмица ще внесе законопроект, с който да се регламентира изборът на ръководещите органи на държавните и общински предприятия. Това оповестиха от левицата на фона на свадите за роднинско-приятелски назначения, съобщи Българска телеграфна агенция.

Предлага се членовете на управническите органи на предприятия с над 50% държавно и общинско присъединяване да се избират единствено посредством конкурс, заяви заместник-председателят на ПГ на " Българска социалистическа партия за България " Драгомир Стойнев.

Постовете би трябвало да се заемат само и единствено посредством конкурс и хората да бъдат сменяни единствено, в случай че не извършват отговорностите и бизнесплановете си, а не при промяната на следващия министър, добави Стойнев.

Тези предприятия би трябвало да работят единствено на пазарен принцип, а не да умират поради назначението на следващия партийно предан негодник, сподели Стойнев. Това можело да даде подтик на стопанската система.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР