ПГ на БСП за България“ държи да се спазват правилата

...
ПГ на БСП за България“ държи да се спазват правилата
Коментари Харесай

БСП: Призоваваме Валери Симеонов да се оттегли, извиняваме се на майките

ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ държи да се съблюдават разпоредбите и демократичните правила. ПГ „ Обединени патриоти “, които са получили поддръжка от част от българските жители, имат право да излъчат собствен зам.-председател на Народното събрание по силата на неговия устав. Това се споделя в позиция на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “, оповестява Българска национална телевизия.

``
реклама
Водени от това схващане и като контра-теза на безцеремонното премахване на Валери Жаблянов от поста зам.-председател на Народно събрание, част от ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ поддържа кандидатурата на " Обединени патриоти ".

Този избор е институционален и не е нито индулгенция за предходни дейности на Валери Симеонов, нито оценка за неговите политически и човешки качества, само че нашата институционална дисциплинираност не може да стои над публичното мнение.

Обществената реакция е безапелационна и никакви пояснения няма да бъдат разбрани. Подкрепата ни за Валери Симеонов беше непотребен акт на благосклонност и неточност. Извиняваме се на майките, които бяха обиждани и унижавани от него и зад които ние застанахме. Призоваваме го да се отдръпна от поста, се споделя още в позицията на Българска социалистическа партия.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` реклама
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР