ПГ „Алеко Константинов“ - Мездра отвори врати за бъдещи средношколци

...
ПГ „Алеко Константинов“ - Мездра отвори врати за бъдещи средношколци
Коментари Харесай

ПГ „Алеко Константинов“ - Мездра отвори врати за бъдещи ученици

ПГ „ Алеко Константинов “ - Мездра отвори порти за бъдещи средношколци и техните родители, които бяха признати задушевно от управлението и преподавателския колектив на учебното заведение.
Гостите бяха впечатлени от актуалната материална база и изискванията за работа в учебно-възпитателния развой. Презентираните паралелки и специалности за образователната 2019/2020 година са настоящи и справедливо провокират интереса на възпитаници и родители. Ръководството стимулирано и умело отговори на поставените въпроси. Очерта главните цели на образованието в професионалната гимназия, отговарящи на условията и отговорностите, които съвремието слага пред българското обучение:
- Съчетаване на обучение с специалност, отговаряща на условията на развиването на туристическата промишленост в международен мащаб;
- Гъвкавост в образованието, безупречно обслужване;
- Съвременни маркетингови и рекламни концепции съгласно стандартите на работа и условията за високо качество на предлагания артикул – хранително произведение, ресторантьорско и хотелиерско обслужване.
Възпитаници на образователното заведение по атрактивен метод презентираха своята работа и показаното от тях е най-позитивната реклама за учебното заведение, в което се образоват.
Фолклорната групировка към учебното заведение – „ Мераклии “ сервираха привет към своите посетители.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР