ПФК Нефтохимик и ФК Локомотив-Бургас подписаха споразумение за сътрудничество. Според

...
ПФК Нефтохимик и ФК Локомотив-Бургас подписаха споразумение за сътрудничество. Според
Коментари Харесай

Нефтохимик и Локомотив се обединиха в един отбор

ПФК Нефтохимик и ФК Локомотив-Бургас подписаха съглашение за съдействие. Според него Детско-юношеската школа на Локомотив става част от тази на Нефтохимик, а обединилите се тимове ще се състезават под името и с цветовете на Нефтохимик.

След формалното обединяване, „ зелената “ школа към този момент наброява близо 400 деца и изрично затвърждава позицията си на най-голямата и продуктивна футболна академия в региона. Специалистите от двата клуба също сплотяват напъните си за реализиране на оптимални резултати в подготовката на младите гении за професионалния футбол.

Съгласно съглашението Костадин Джамбазов бе назначен за състезателен шеф, а откакто се организира Общо заседание на акционерите в Нефтохимик, през месец ноември, в Съвета на шефовете ще влезе Тошко Георгиев, като представител на Локомотив.

Бъдещата взаимна активност на двата клуба е обвързана с идните финансови приходи от генералния спонсор на Локомотив - американската компания „ Съдърланд Глобал Сървиз “, чието изискване беше да се подхващат авансово ограничения за взаимно съдействие. Очаква се компанията да пренасочи средствата, които отделя за подкрепяне на футбола, към Нефтохимик, както и да усили доста размера им, с огледа на обстоятелството, че представителният отбор се състезава в професионалния футбол.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР