ПФК Лудогорец уведомява всички фенове, които ще гледат на живо

...
ПФК Лудогорец уведомява всички фенове, които ще гледат на живо
Коментари Харесай

Важна информация за феновете на Лудогорец преди мача с Ференцварош

ПФК Лудогорец уведомява всички почитатели, които ще гледат онлайн последния мач от груповата фаза в Лига Европа против Ференцварош в четвъртък (12 декември) от 22,00 ч., че същия ден стадион „ Лудогорец Арена “ отваря порти в 20,00 ч. В момента билети за мача се продават на клубната база. В деня на срещата от 10,00 ч. ще работи и касата на улица „ Васил Левски “, оповестява уеб сайтът на клуба.

Клубът припомня, че на "Лудогорец Арена " няма да бъдат допускани последователи в нетрезво положение, с оръжия, рискови предмети, пиротехнически средства, запалки, бутилки, както и шишенца парфюм и дезодорант. Расистките викания, както и потреблението на лазери от трибуните по време на мача, са безусловно неразрешени. Привържениците подлежат на щателна инспекция по входовете, като неразрешените предмети ще бъдат изземвани.

Клубът приканва почитателите по възвожност да не паркират пред младежкия дом наоколо до стадиона за да се усъвършенства организацията по пропусквателния режим преди мача.

Официалната конференция на Лудогорец ще се организира на 11 декември (сряда) от 13,00 ч. в огромната зала зад Централна естрада на "Лудогорец Арена ". В нея присъединяване ще вземат Алекси Желязков и Георги Терзиев. Последната подготовка на първенците преди дуела с унгарския отбор е в сряда в 15,00 ч. на клубната база.

Брифингът на Ференцварош на 11 декември с присъединяване на треньора Сергей Ребров стартира в 17,30 ч. на "Лудогорец Арена ". Официалната подготовка на отбора от Будапеща е в 18,00 ч. Заниманията на двата отбора в сряда са открити за медиите в първите 15 минути.

Важно! ПФК Лудогорец припомня, че в мачовете от Лига Европа и шампионата на Първа лига на стадиона се влиза единствено против документ за идентичност, който би трябвало да бъде показан на органите на реда. Мaлолетни и малолетни лица под 18-годишна възраст ще бъдат допускани против попълнена декларация от компаньон. Търсете бланките на касите на "Лудогорец Арена " и на караваната с почитател продукти на улица „ Гаврил Кръстевич “ и ги попълвайте прецизно, с цел да се улесни пропусквателния режим на стадиона директно преди началото на мача.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР