ПФК Лудогорец уведомява всички фенове, които ще гледат на живо

...
ПФК Лудогорец уведомява всички фенове, които ще гледат на живо
Коментари Харесай

Лудогорец пълни стадиона за мача с Еспаньол

ПФК Лудогорец уведомява всички почитатели, които ще гледат онлайн мача от груповата фаза в Лига Европа против Еспаньол в четвъртък (24 октомври) от 19,55 ч., че същия ден стадион „ Лудогорец Арена “ отваря порти в 18,00 ч. Към момента са останали лимитирано количество билети, които могат да бъдат закупени на клубната база. В деня на мача от 10,00 ч. ще работи и касата на улица „ Васил Левски “, на която ще се продават входни талони и за последното домакинство отбора в група Н на Лига Европа против Ференцварош на 12 декември.

Поради големия интерес към мача с Еспаньол и упования цялостен стадион, клубът приканва последователите да не идват на " Лудогорец Арена " в последния миг. Така ще бъде омекотен пропусквателния режим.

Дошлите на " Лудогорец Арена " по-рано ще вземат участие в лотария с награди - шест мачови екипа " Найки ", шест топки " Найки ", шест раници „ Найки “, 12 билета за мача с Ференцварош на 12 декември, както и 60 ваучера за покупка с понижение от магазина на ПФК Лудогорец. Печелившите имена ще бъдат изтеглени половин час преди началото на срещата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР