ПФК Лудогорец уведомява всички фенове, които ще гледат на живо

...
ПФК Лудогорец уведомява всички фенове, които ще гледат на живо
Коментари Харесай

Организация и мерки за сигурност преди Лудогорец - Ференцварош

ПФК Лудогорец уведомява всички почитатели, които ще гледат онлайн реванша от първия прелиминарен кръг на Шампионската лига против Ференцварош в сряда (17 юли) от 20,30 ч., че същия ден стадион "Лудогорец Арена " отваря порти в 18,30 ч.

Клубът припомня, че В момента се продават билети въз основата в Разград. В деня на мача от 10,00 ч. ще работят касите на улица "Васил Левски ". Важно е да се знае, че продажбата на билети ще бъде прекратена 15 минути преди началото на дуела - в 20,15 ч. Касата за почитателите на унгарския отбор на бранш "Г " ще отвори в 18,00 ч.

В сряда се чака стадионът да е цялостен и затова ПФК Лудогорец приканва почитателите да дойдат за мача допустимо по-рано, с цел да се улесни пропусквателния режим и да се избегне скупчване по входовете. Влизането на "Лудогорец Арена " става чрез турникети, като последователите би трябвало да съблюдават напътствията на стюардите.

Всички почитатели са задължени да носят със себе си документ за идентичност. Малолетните и малолетни лица под 18 годишна възраст ще бъдат допускани единствено с пълновръстен компаньон и попълнена от него декларация.

Клубът оповестява, че на "Лудогорец Арена " няма да бъдат допускани почитатели в нетрезво положение, с оръжия, рискови предмети, пиротехнически средства, запалки, бутилки, както и шишенца парфюм и дезодорант. Расистките викания, както и потреблението на лазери от трибуните по време на мача, са безусловно неразрешени. ПФК Лудогорец припомня, че всички последователи подлежат на щателна инспекция по входовете, като неразрешените предмети ще бъдат изземвани.

Официалната подготовка на Лудогорец във вторник стартира в 19,45 ч. на клубната база. Пресконференцията на първенците е с начален час 12,30 ч. и в нея присъединяване ще вземат треньорът Стойчо Стоев и капитанът Светослав Дяков. Официалната подготовка на Ференцварош е в 20,00 ч. на стадион "Лудогорец Арена ". Треньорът Сергей Ребров ще даде конференция половин час по-рано.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР