ПФК Лудогорец съобщава, че интересът към реванша с Жалгирис от

...
ПФК Лудогорец съобщава, че интересът към реванша с Жалгирис от
Коментари Харесай

Голям интерес към Лудогорец - Жалгирис, остават ограничени количества билети

ПФК Лудогорец оповестява, че ползата към реванша с Жалгирис от II прелиминарен кръг на Шампионската лига е огромен, като остават лимитирани количества билети. Мачът с литовския отличник е в сряда (19 юли) от 21,00 ч. на " Лудогорец Арена ". Входни талони могат да бъдат закупени на клубната база, а в деня на срещата ще работят касите на браншове " А " и " А1 ", където ще се продават билети и за естрада " Моци ". Гишето на " А1 " отваря в 15,00 ч., а това на " А " в 17,00 ч.

В сряда от съображения за сигурност продажбата на входни талони ще завърши 15 минути преди началото на мача - в 20,45 ч. Клубът приканва всички почитатели да си закупят талони по-рано, с цел да се избегнат опашки и скупчвания по входовете на стадиона директно преди срещата.

ПФК Лудогорец припомня, че на стадиона няма да бъдат допускани почитатели в нетрезво положение, с рискови предмети, пиротехнически средства, както и с бутилки. Всички последователи подлежат на щателна инспекция по входовете на " Лудогорец Арена ". Стадионът отваря порти в 19,00 ч.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР