ПФК Левски се раздели със спортния директор Ивайло Петков по

...
ПФК Левски се раздели със спортния директор Ивайло Петков по
Коментари Харесай

Левски остана без спортен директор

ПФК Левски се раздели със спортния шеф Ивайло Петков по взаимно единодушие. Ръководството на клуба благодари за взаимната работа и му пожелава здраве и доста триумфи.

„ Искам да благодаря на притежателите – господин Божков, господин Попов и господин Ганев, които ме поканиха и ми дадоха опцията да работя в най-големия клуб в България. Благодаря на изпълнителния шеф Павел Колев и на сътрудниците от администрацията в клуба, с които имах опцията да работя ползотворно и създадохме страховит екип ", сподели Ивайло Петков пред клубния уебсайт на Левски.

" С треньорското управление работехме в цялостен синхрон и съгласие, с визия за един дълготраен план, а точно – мощен Левски. Всяко едно решение, което съм взел по време на своя престой е било постоянно за положителното и вярното развиване на клуба в дълготраен проект. Благодаря и на футболистите от представителния тим за честните и откровени връзки посред ни. Благодаря и на фамилията си, което ме поддържаше непрекъснато в тежките моменти. В Левски оставям доста положителни другари и прелестни мемоари. Пожелавам доста триумфи и радостни моменти на най-вярната и многочислена аудитория в България “, съобщи Ивайло Петков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР