ПФК Левски се раздели днес със спортния си директор Ивайло

...
ПФК Левски се раздели днес със спортния си директор Ивайло
Коментари Харесай

Левски освободи спортния директор

ПФК " Левски " се раздели през днешния ден със спортния си шеф Ивайло Петков по взаимно единодушие. Ръководството на клуба благодари за взаимната работа и му пожелава здраве и доста триумфи.

„ Искам да благодаря на притежателите – господин Божков, господин Попов и господин Ганев, които ме поканиха и ми дадоха опцията да работя в най-големия клуб в България. Благодаря на изпълнителния шеф Павел Колев и на сътрудниците от администрацията в клуба, с които имах опцията да работя ползотворно и създадохме страховит екип. С треньорското управление работехме в цялостен синхрон и съгласие, с визия за един дълготраен план, а точно – мощен „ Левски “, съобщи Петков пред формалния уебсайт на " Левски ".

" Всяко едно решение, което съм взел по време на своя престой е било постоянно за положителното и вярното развиване на клуба в дълготраен проект. Благодаря и на футболистите от представителния тим за честните и откровени връзки посред ни. Благодаря и на фамилията си, което ме поддържаше непрекъснато в тежките моменти. В Левски оставям доста положителни другари и прелестни мемоари. Пожелавам доста триумфи и радостни моменти на най-вярната и многочислена аудитория в България “, сподели още Ивайло Петков. 

За раздялата с Петков загатна на 10 юни новия мажоритарен притежател на клуба Наско Сираков. " При моя благосклонност в клуба не виждам потребност от състезателен шеф, сподели в първата си конференция пред медиите Сираков.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР