ПФК Левски съвместно с фенклуб Ултра Варна“ проведоха левскарска среща

...
ПФК Левски съвместно с фенклуб Ултра Варна“ проведоха левскарска среща
Коментари Харесай

Мъри: Когато работим за истината, можем да преодолеем всичко

ПФК Левски взаимно с фенклуб „ Ултра Варна “ организираха левскарска среща във Варна. В конферентната зала на хотел „ Димят “ изпълнителният шеф на клуба Ивайло Ивков, ръководителят на Управителния съвет Даниел Боримиров и старши треньорът Станимир Стоилов разискаха акцията „ Левски е безконечен “ и сдружението „ Левски на левскарите “ с последователите от Варна и района, и разговаряха по настоящи тематики по отношение на положението и бъдещето на клуба.
 Черно море и Левски се изправят в колосален конфликт Черно море и Левски се изправят в колосален конфликт
" Знам, че всички дружно изживяхме много тежки години. Задачата, с която сме се заели не е по никакъв начин лесна. Без помощта на почитателите няма да можем да създадем нищо позитивно. Ще стигнем до някъде, само че няма да можем да следваме вярната посока. Когато сме задружни с работа и почтеност можем да реализираме много неща. Отборът стартира да се изкачва деликатно по стъпалата. Надявам се да не вършим огромни крачки обратно, а да вървим леко в страни, а по-късно отново нагоре. Другото значимо нещо, което се случи, е основаването на сдружението „ Левски на левскарите “. Всички от нас ще има опция да оказва помощ на обичания клуб и да взема решение с гласа си кой да го ръководи. От тук нататък заставаме с лицата си пред вас, с цел да се покажем като хората, които движат процеса. Ще създадем всичко допустимо вашата поддръжка, а и средства, да не отидат в неправилна посока. Между левскарите не може да има недомлъвки и недоразумения. Лъжата не е в интерес на Левски. През годините съм желал да почистим всички лъжливи истории и странични неща в клуба. За да може като се срещнем, да се гледаме в очите. Да, във футбола има победи и загуби. Но когато работим за истината, можем да преодолеем всичко. А когато нещата са обхванати в мъгла или неведение, това прави хората недоверчиви ", съобщи Мъри.

" Знам, че сега левскарите ги вълнува най-вече по какъв начин ще наподобява тима – по какъв начин ще се развива и играе. Няма да диря оправдания и опрощение с финансиране. Ще играем в стила и да го доразвием – атакуващ и преобладаващ футбол. Такъв, който носи наслада. Със средствата, които имаме, ще се опитаме по най-хубавия метод да развъртвам продукта си на терена. Наред с това Левски би трябвало да си почисти задълженията. Те тежат на тима. Те са препъникамък, с цел да може отборът малко да се разпростре малко по-широко откъм селекция или други неща. Това обаче не трябва да звучи като опрощение. Ще се оправяме с това, което имаме, с цел да излезе Левски чист от тази обстановка и да не дължи на никого. Трябва да се върнем към историческите цели – трофеи и положително присъединяване в Европа. Купата и Суперкупата би трябвало да бъдат десерт. Тази година, предвид на началото, в случай че се класираме за Европа ще е като мини шампионска купа за нас. Надявам се да се случи “, сподели Стоилов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР