ПФК Левски“ съвместно с фенклуб Blue Boys Петрич“ организираха левскарска

...
ПФК Левски“ съвместно с фенклуб Blue Boys Петрич“ организираха левскарска
Коментари Харесай

Левскарска среща в Петрич

„ ПФК Левски “ взаимно с фенклуб „ Blue Boys Петрич “ проведоха левскарска среща в Петрич!

Изпълнителният шеф на клуба Ивайло Ивков и старши треньорът Станимир Стоилов разискаха акцията „ Левски е безконечен “ и плана „ Левски на левскарите “ с последователите от Петрич и района, и разговаряха по настоящи тематики по отношение на положението и бъдещето на клуба.

„ Левски “ би трябвало да се държи гордо и да наподобява като левскарски. Мисля, че тимът стартира леко да надига глава и да ви радва. Има непоклатимост и на терена, и в администрацията. Нещата стартират да се нагласят. Имам огромни очаквания и фантазии. Не желая да върша огромни обещания. Обещавал съм работа и почтеност. Това са двете неща, които можем да свършим за Левски. Ако продължим да надграждаме тима, можем да забележим постоянен „ Левски “ следващата година, да не вървим на мач със свито сърце на „ Герена ”. Ще виждаме тим, който ще радва хората. Целта, която сами се поставихме е да се опитаме да се класираме за евротурнирите. Знам, че е малко пресилено, само че ние сме „ Левски “, с цел да си слагаме такива задания. Убеден съм, че от новия сезон „ Левски “ ще е в борбата за челото “, съобщи Станимир Стоилов.

Изпълнителният шеф на „ ПФК Левски “ Ивайло Ивков също приказва пред последователите от Петрич и района: „Тези беседи минават под знака на идното съдружие. Аз и Станимир Стоилов поддържаме тази концепция и няма връщане обратно. Кампанията „Левски е вечен“ е едно прелюдие и един отзив дали левскарската общост в страната и отвън страната ще се включат в тази самодейност. Ще разработим разнообразни артикули, с цел да достигнем до всеки един левскар! “
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР