ПФК Левски дължи 4.85 милиона лева на НАП, които са

...
ПФК Левски дължи 4.85 милиона лева на НАП, които са
Коментари Харесай

Тръст Синя България с още факти за състоянието на Левски

ПФК Левски дължи 4.85 милиона лв. на Национална агенция за приходите, които са разсрочени за идващите 34 месеца. Това заяви един от миноритарните акционери Тръст " Синя България ". Както е известно през предходната седмица организацията получи документи от управата на " сините " за настоящото финансово положение на клуба.

От Тръста акцентират, че в края на януари ПФК Левски няма настоящи данъчни отговорности като се изключи разсрочените, както и няма неизпълнени задължения по контрактувания погасителен проект към Национална агенция за приходите, само че последваща падежна дата е 28 февруари 2020 година, а при една пропусната вноска цялата остатъчна сума става неотложно изискуема.

Изпълнителният шеф на Левски Павел Колев по-рано през днешния ден заяви в изявление за спортното шоу на " Дарик ", че общите отговорности на клуба са в границите на 17-18 милиона лв., като за година управлението на Левски е понижило задълженията към два пъти.

Колев също по този начин сподели, че сега в касата на клуба има към 200 хиляди лв. и прикани почитателите към активизация и закупуване на билети за мачовете на тима и абонаментни карти, защото по отношение на проблемите на притежателите на този стадий не е ясно от кое място другаде могат да постъпят финансови средства.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР