ПФК Черно море получи благодарствен адрес. Поводът е повече от

...
ПФК Черно море получи благодарствен адрес. Поводът е повече от
Коментари Харесай

15-годишен футболист дари пари за болно дете

ПФК Черно море получи признателен адрес. Поводът е повече от впечатляващ. Младият гений от академията на “моряците” Марин Атанасов подари средствата, получени от националния тим на България за родени 2004 година, за благотворителна самодейност – “Да помогнем на Марти да пребори рака”.

Кампанията за набиране на средства за Марти, който е на година и шест месеца, започва през октомври. Сумата, нужна за лекуването на болното от лимфобластна клетъчна левкемия момченце, е 120 хиляди евро.

Жестът от страна на Марин Петков е следващото доказателство, че с изключение на да основават футболисти, в школата на Черно море умеят да възпитават и учат децата на полезности.

" Уважаемо управление на ПФК Черно море,

Изразявам безграничната си признателност и почит към един ваш ученик с огромно, изпълнено с добрина сърце - Марин Петков. Да направиш положително, да дадеш късмет за живот, да дариш усмивка, да подадеш ръка, когато някой се нуждае от помощ, да вдъхнеш кураж и вяра - това е възвишено, това е велико! Той го направи! Благодаря на Марин Петков за проявената добрина и съпричастност”, се споделя в благодарствения адрес, изпратен от първата учителка на Марин.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР