ПФК Ботев (Пловдив) сигнализира органите на реда за инцидент с

...
ПФК Ботев (Пловдив) сигнализира органите на реда за инцидент с
Коментари Харесай

Ботев сезира МВР: полицай - фен на Локо и член на групировка, умишлено предизвиквал напрежение между двете агитки

ПФК Ботев (Пловдив) алармира органите на реда за случай с присъединяване на чиновник на полицията след пловдивското дерби с Локомотив. Предлагаме ви цялото послание на управлението на " канарчетата " без редакторска интервенция:

Днес, 27.09.2017 година, в деловодството на ОД на Министерство на вътрешните работи - Пловдив е входиран сигнал, че в часовете след привършване на мача, на ул. „ Гладстон” в центъра на града, лицето Атанас Качаков – чиновник на реда и последовател на Локомотив (Пловдив), съзнателно провокира напрежение сред последователи на двата тима и полицията. Клубът моли за подробна инспекция по случая, както и за виновни решения след нейното привършване.

Във времена, в които всекидневно се стремим да поставяме старания за сигурността на хората по улиците и стадионите, ставаме очевидци на нещо извънредно непочтено. Недопустимо е хора от държавните структури да бъдат в основата на произшествия, които трайно рефлектират върху футбола. Особена паника буди информацията, че Атанас Качаков, с изключение на служител на реда е и член на формация с афинитет към футболното безчинство.

Най-важната задача на футбола е да възпитава подрастващите в полезностите на спорта и да приобщава от ден на ден последователи към себе си. Ето за какво за следващ път призоваваме за общи старания в постигането на тази цел и сурови ограничения по отношение на всеки, дръзнал да предизвика напрежение и нарушение публичния ред.
Първа лига 10 кръг, неделя 24 септември  Ботев (Пловдив) 3:0краен резулат  Локомотив (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР