ПФК Берое представи новите мачови фланелки на представителния отбор за

...
ПФК Берое представи новите мачови фланелки на представителния отбор за
Коментари Харесай

Берое представи новите си екипи

ПФК Берое показа новите мачови фланелки на представителния тим за сезон 2020/21.

За поредна година екипът на Берое е с неповторим дизайн, направен особено за клуба и е от немския производител на спортни артикули Uhlsport, който ще бъде сътрудник на клуба и през този сезон. Титулярният екип е със зелено-бяло райе, вторият екип е зелен, а третият избор е в графит.

" В началото на тази година легендата на „ Берое “ Петко Петков си отиде от този свят, само че не и от сърцата ни! Той в никакъв случай няма да си тръгне от там! Винаги ще бъде Легендата, Великанът, Голмайсторът, Великият, Ненадминатият, Незабравимият, Безсмъртният…

През този сезон „ Берое “ отдава респект точно към огромна си легенда Петко Петков. Ликът на огромния голмайстор е вграден на лицевата страна на втория и третия екип за сезона, а силуетът на незабравимия Петков е на гърдите на титулярния екип за идния сезон. На гърба на всяка от трите фланелки е изписано „ Легендите не умират " “, пишат старозагорци в формалния си уебсайт.

Новият титулярен екип е и трибют към един от най-великите мачове в историята на „ Берое “ с присъединяване на Петко Петков – успеха над италианския „ Ювентус “ в шампионата за КНК.

И тази година ще бъде употребен специфичния шрифт „ Заралитик “, а имената на футболистите ще бъдат изписани на кирлица.

Подробности и всичко към продажбата на новите екипи ще бъдат оповестени в допълнение!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР