ПФК Арда (Кърджали) и десетки деца от града станаха част

...
ПФК Арда (Кърджали) и десетки деца от града станаха част
Коментари Харесай

ПФК Арда и асоциация Докосни дъгата зарадваха Кърджали с футболен празник

ПФК Арда (Кърджали) и десетки деца от града станаха част от следващото събитие по плана "Младите хора - Бъдещето на България - това сме ние " на Асоциация "Докосни дъгата " по програмата за хазарта на Министерство на младежта и спорта.

"Арена Арда " посрещна тази заран над 100 младежи, като домакините се бяха постарали спортното мероприятие да замязя на един същински футболен празник.
Като публични посетители събитието почетоха Ангел Стойков (селекционер на националния тим за младежи до 19 г), именитият Георги Димитров - Джеки. ръководителят на Областния съвет на БФС в Кърджали Тургай Али, певицата Теди Кацарова и известната група RDMK (Rudi, Duli, Muden & Kukusheff).

"Приемете откровени поздравления, че протягате ръка на благородната самодейност "Да на спорта, не на експанзията " от мое име и персонално от страна на президента на Българския футболен съюз Борислав Михайлов. Посланията, които изпращате към младите и към цялата общност посредством присъединяване си в акцията, проведена от Асоциация "Докосни дъгата " и Министерството на младежта и спорта - за приемливост, другарство, взаимно почитание и съгласие, са основни както за по-доброто бъдеще на младежите в България, по този начин и за всички, които по един или различен метод са свързани с развиването на спорта у нас. Можете да бъдете сигурен, че в лицето на Българския футболен съюз имате и постоянно ще имате правилен сътрудник за постигането на задачите на тази похвална идея ", се показва в приветствения адрес на футболната централа към ПФК "Арда ".

Последваха приветствени думи от страна на президента на ФК "Арда " Петър Пешев, който поздрави всички присъстващи и пожела на младежите да се забавляват и да станат положителни футболисти.

Така пристигна дълго чаканият момент за всички деца. На игрището на "АРЕНА АРДА " се срещнаха възпитаници и футболисти, които организираха взаимна подготовка под наставленията на старши треньора Стойчо Стоев и екипа му. Младите кърджалийци имаха страхотния късмет да покажат своите умения пред звездите на клуба Иван Грънчов, Венцислав Христов, Веселин Марчев, Венци Бенгюзов, Беркай Халил, Архан Исуф, Димитър Макриев, Пламен Крумов и Лукас Мартинс, които се раздадоха от сърце, с цел да зарадват момчетата и девойките.

За най-хубавите на терена имаше медали и документи за присъединяване. След края на тренировката Петър Пешев, Ангел Стойков и Георги Димитров - Джеки отличиха най-хубавите вратар, бранител, нападател, както и най-хубавите реализатори на дузпи.
След като през месец август, в границите на плана, се реализира събиране на водещите футболни клубове в страната, които се сплотиха против експанзията и футболното безчинство, ПФК "Арда " стана първият отбор от Втора професионална лига, който също поддържа идеята на асоциация "Докосни дъгата. Заради това, през днешния ден клубът бе награден с купата на асоциацията за съпричастност към развиването на активността по плана "Младите хора - бъдещето на България - това сме ние ". Отличието бе връчено на президента на клуба Петър Пешев от Ангел Стойков и Георги Димитров - Джеки.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР