Pfizer Inc ще доставя над 13 милиона дози от своята

...
Pfizer Inc ще доставя над 13 милиона дози от своята
Коментари Харесай

Pfizer ще доставя на САЩ над 13 милиона ваксини на седмица

Pfizer Inc ще доставя над 13 милиона дози от своята ваксина за COVID-19 на седмица на Съединените щати доникъде на март, удвоявайки пратките си от началото на февруари. Това съобщи началник на Pfizer преди конгресното съвещание през днешния ден, представен от Reuters.
Pfizer има намерение да достави 120 милиона дози от своята двудозова стратегия до края на март, сподели Джон Йънг, основен бизнес шеф на Pfizer.
 Ето какъв брой милиарди отидоха за разработка на ваксини против ковид Ето какъв брой милиарди отидоха за разработка на ваксини против ковид
Към февруари т.г. 289 пробни ваксини против Ковид-19 са в развой на създаване, 66 от тях са в разнообразни етапи на клинично изпи...
Pfizer също е подготвен да даде общо 300 милиона ваксини на Съединени американски щати до края на юли и е повишил световните индустриални упования за 2021 година до най-малко 2 милиарда ваксини, сподели той.
В личните си направени бележки президентът на Moderna Inc Стивън Хоге съобщи, че производителят на медикаменти възнамерява да достави 100 милиона дози от имунизацията си с две дози до края на март и 300 милиона до края на юли.
JohnsonJohnson считат, че ще могат да изпратят минимум 20 милиона дози от еднократната си доза на Съединени американски щати до края на март, откакто получат позволение от страната, и 100 милиона дози доникъде на 2021 година, съобщи вицепрезидентът Ричард Нетълс.
Коментарите бяха направени преди чуването на Конгреса на Съединени американски щати по отношение на наличността на ваксини, до момента в който Съединени американски щати надминават шокиращия брой от 500 000 смъртни случая от COVID-19. Те демонстрират, че Съединени американски щати са на път да получат 240 милиона дози до края на март, задоволително за имунизиране на 130 милиона американци и 700 милиона дози доникъде на годината.
 Pfizer предвижда доходи от 61 милиарда $ поради имунизациите Pfizer предвижда доходи от 61 милиарда $ поради имунизациите
Американската компания Pfizer разгласи, че през 2021 година чака приходите от продажбите на имунизациите против COVID-19, създадени дружно с година..
AstraZeneca Plc, която организира американско изпитване на своята коронавирусна ваксина, има вяра, че може бързо да приспособява имунизацията си към новите разновидности на вируса в лабораторията си, сподели Рууд Добер, президент на компанията в Северна Америка.
Силно инфектиран вариант на COVID-19 стана необятно публикуван в Южна Африка и се появи в няколко щати на Съединени американски щати.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР