[Pexels.com] Дигиталната агенция Isobar, част от комуникационната група на Dentsu

...
[Pexels.com] Дигиталната агенция Isobar, част от комуникационната група на Dentsu
Коментари Харесай

Isobar със съвети за дигитализиране на малкия и средния бизнес

[Pexels.com] Дигиталната организация Isobar, част от информационната група на Dentsu Aegis Network, стартира самодейност в помощ на дребни търговци и производители по какъв начин да цифровизират бизнесите си. Основен фокус на организацията ще бъдат практическите препоръки към бизнесмените за постигане до потребителите им в интернет и реализирането на онлайн продажби.

Повече онлайн продажби

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики Вследствие на оповестеното изключително състояние доста компании са изправени пред предизвикването да трансформират бизнес модела си, с цел да се приспособяват към новите привички на клиентите си. Решението за доста от тях са онлайн продажбите, които през последните седмици бележат растеж. Фирмите, които нямат подготвени електронни магазини, би трябвало занапред да основат такива, да провеждат логистиката по доставките и да споделят новите благоприятни условия с клиентите си.

С цел да оказват помощ на дребния и междинния бизнес да оперират онлайн цифровата организация Isobar стартира да разгласява поредност от на практика препоръки в композиция с самостоятелни съвещания. " Партнираме си с световни марки в техните старания да реагират гъвкаво на обстановката - от лансиране на платформи за онлайн търговия, през това по какъв начин да се приспособяват с рестриктивните мерки в логистиката, до изчистването на огромни стокови наличия през разнообразни онлайн магазини. Вярваме, че опитът ни дава опция да помогнем на най-засегнатите от рецесията бизнеси и в България ", разяснява Любомир Чолаков, ръководещ шеф eCommerce Center of Execellence в Isobar.

Практически препоръки и съвещания

Съдържанието ще се изготвя от екип от повече от 10 души, консултанти в региона на онлайн търговията, които световно работят за клиенти като adidas, Reebok, Clarins, Walmart, Shideido, Disney и други От компанията означават, че възнамеряват да разгласяват материали на всеки две седмици в блога си. Сред първите тематики ще бъде онлайн взаимоотношението на марките с клиенти им и опростяването на извършването на покупки във физическия свят. " Основният ни фокус са дребните и междинните производители и търговци, които виждаме, че са най-пострадали в рецесията - квартални магазини, дребни производители на хранителни артикули, заведения за хранене, снабдители на услуги ", добавя Александър Ковачев, Lead Solution Architect, eCommerce Center of Execellence в Isobar.

В допълнение от организацията ще провеждат и безвъзмездни самостоятелни съвещания за дребни и междинни бизнеси, които ще се организират онлайн в авансово съгласувани времеви шпации. " Отговорност е да споделяме това, което знаем, в случай че ще помогне и поддържа даже една компания или едноличен търговец ", споделят в умозаключение от Isobar.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР