[Pexels] ЧЕТИРИ ЗА ЧЕТЕНЕДа хакнеш WhatsApp с обаждане по телефонаВсички

...
[Pexels] ЧЕТИРИ ЗА ЧЕТЕНЕДа хакнеш WhatsApp с обаждане по телефонаВсички
Коментари Харесай

4+1 | Как WhatsApp беше хакнат с просто обаждане, за 30-годишнината от Тянанмън и още

[Pexels] ЧЕТИРИ ЗА ЧЕТЕНЕ

Да хакнеш WhatsApp с позвъняване по телефона

Всички са чували предизвестията да не отваряме имейли и файлове от непознати. Хакери обаче са разкрили метод да подминат отбраните на енкриптирания WhatsApp и да конфигурират вируси посредством просто позвъняване по телефона. Дори няма потребност да вдигате. От компанията настояват, че са премахнали уязвимостта, само че самият факт, че това е било допустимо, повдига значими въпроси. Прочетете повече тук.

Абонирайте се за Капитал Получавате цялостен достъп до всички публикации и целия списък Черният уикенд на Китай
Днес се навършват 30 години от касапницата на площада Тянанмън в Пекин. Въпреки полаганите огромни старания на Комунистическата партия в Китай не престават да бъдат оповестени мемоари, фотоси и неофициални документи от бруталното потушаване на митинга. Тема, която не се разяснява толкоз постоянно колкото самото принуждение, е какво демонстрират спомените на някогашни членове на държавното управление за грубата, нелепа и нестабилна конструкция на ръководството на уж-безгрешната партия. Прочетете повече тук.

Чернобил е на път да бие Breaking Bad
Чернобил е на път да се трансформира в най-високо рейтинговия сериал в историята. Това е изключително изненадващо, защото историческите драми нормално се употребяват с по-нисък рейтинг от екшъните и фентъзита като " Игра на тронове ". Най-ниският рейтинг на епизод в IMDB на Чернобил обаче е 9.5 - до този миг единствено Breaking Bad е имал 4 следващи епизода с подобен висок рейтинг. Прочетете повече тук.

Как да намалите данните на Гугъл за дейностите ви
Гугъл събира в действителност неразбираемо количество данни за всичко, което вършиме, къде ходите, какво си купувате и с кого си споделяте. Компанията оправдава събирането на данни с възстановяване на услугите си за вас. Независимо дали вярвате на това, следната публикация изяснява по какъв начин може да контролирате какви данни международният софтуерен колос може да получава за активността ви. Прочетете повече тук.

ЕДНА ЗА СЛУШАНЕ

Как расата се отразява на ходенето на доктор

Чернокожите мъже имат най-ниската дълготрайност на живота, от която и да е огромна демографска група в Съединени американски щати. Те умират и най-вече от предотвратими заболявания, защото много по-рядко вървят на доктор. Психологически опит демонстрира, че афроамериканците са с 50% до 75% по-склонни да одобряват и следват лекуване или да се съгласят на инвазивна процедура, в случай че то им бъде предписано от негър доктор. Можете да слушате тук.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР