PewDiePie e каналът в YouTube с най-много абонати, а водещият

...
PewDiePie e каналът в YouTube с най-много абонати, а водещият
Коментари Харесай

Илон Мъск гостува на PewDiePie

PewDiePie e каналът в YouTube с най-вече клиенти, а водещият Феликс Шелбърг е едно от най-разпознаваемите лица в мрежата. През последните месеци водачеството на Феликс бе разтърсено от индийската платформа за музика T-Series, която все още има едвам към 30 000 клиенти по-малко от PewDiePie.

Много почитатели на Феликс вложиха време и старания в това да промотират канала и да му оказват помощ да резервира преднината си, само че наподобява, че най-големият асистент в това направление ще се окаже самият Илон Мъск.

Снощи Мъск разгласи в Twitter, че е записал епизод на Meme Review, един от форматите на PewDiePie, в който самият той е бил водещ. Милиардерът си е партнирал с един от основателите на " Рик и Морти " Джъстин Ройланд, а задачата им е била да оказват помощ на Феликс да напредне пред T-Series.

Meme Review е формат на PewDiePie, в който Шелбърг преглежда най-интересните и занимателни " мемета " по много комичен метод. Дори не можем да си представим Мъск в тази роля, само че сме уверени, че идното видео ще сложи върхове по гледания и лайкове.

Предполагаме, че епизодът ще излезе по-късно през днешния ден, само че е допустимо публикуването му да отнеме повече време, поради предотвратяването евентуални изцепки като тази при гостуването на Мъск в подкаста Джо Роган преди време. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР