Певиците Лейди Гага, Иги Азалия и Шер, режисьорът Гийермо дел

...
Певиците Лейди Гага, Иги Азалия и Шер, режисьорът Гийермо дел
Коментари Харесай

Знаменитости избягаха от домовете си заради пожара в Калифорния

Певиците Лейди Гага, Иги Азалия и Шер, режисьорът Гийермо дел Торо и риалити звездата Ким Кардашиян са измежду звездите, които избягаха от домовете си в Малибу поради пожара в калифорнийския окръг Вентура, заяви Ройтерс.

Гийермо дел Торо написа в Туитър, че е оставил във вилата си "Студеният дом " огромната си сбирка от книги, фигури на чудовища, костюми и кинореквизит. "Студеният дом " и сбирката може да са в заплаха, само че резервирам дара на живота " - написа носителят на премия "Оскар ". "Притеснявам се за дома си, само че не мога да направя нищо - написа Шер в Туитър. - Къщите на другари изгоряха ".

За това, че домовете им са застрашени написаха също певицата Иги Азалия и актрисата Алиса Милано. Певицата Мелиса Етъридж заяви, че се е преместила в хотел.
Нареждане за наложителна евакуация на цялото население от 12 000 души на Малибу беше издадено през вчерашния ден. Там и в близкия град Калабасас имат домове стотици звезди, като Барбра Стрейзанд, Том Ханкс, Джъд Апатоу, Бритни Спиърс.

Лейди Гага също написа в Инстаграм, че се е евакуирала от имението на Франк Запа, което купи, заяви Контактмюзик. Тя разгласява и фотоси по какъв начин с антуража си се качва в коли на фона на дима от близкия пожар.

Уил Смит, който има огромно имение в Малибу, също пусна фотоси за пожара в обществените мрежи.

Много поданици разпространиха молби за помощ за евакуацията на коне и други огромни животни. Алиса Милано, която се изяви с придвижването против половия тормоз #Аз също, помоли за помощ за извеждането на пет коня от региона.

Актьорът Чарли Шийн написа в Туитър, че се безпокои за татко си Мартин Шийн и брачната половинка му Джанет, които живеят в Малибу, тъй като не може да се свърже с тях. По-късно Мартин Шийн увери децата си, че е добре.

Кейтлин Дженър също увери почитателите си в Инстаграм, че е в сигурност, откакто беше обявено, че домът й е обзет от огъня.

Ким Кардашиян и сестрите й Клоуи и Кортни също трябваше да изоставен домовете си в Калабасас.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР