Певици и плеймейтки водят дела в съда за смяна на

...
Певици и плеймейтки водят дела в съда за смяна на
Коментари Харесай

Певици и плеймейтки се срамуват от имената си: Донка стана Даная, Ася Дойчева – Алисия, а Даниела - Данна…

Певици и плеймейтки водят каузи в съда за промяна на името в персоналните си документи.  След като са станали известни в обществото с даден псевдоним, в един миг те вземат решение да го узаконят и впишат в паспортите си.

Мис Плеймейт 2016 Магдалена Бадер редуцира дребното си име на Маги, поради марката облекла, която записва след еротичния конкурс.  Обратното направи Мис България Свят 2000. Освен че е приела семейството на мъжа си Георгиева, тя упорства да я назовават с цялото й име Магдалена, а не с галеното Маги.

23-годишната Донка пък се прекръсти на Даная за състезанието Мис Плеймейт 2017. Тя споделила пред свои приятелки, че никой не трябва да узнае тайната й, защото името й е прекомерно демоде и не дава отговор на модерните стандарти. Най-младата звезда на Пайнер също избра да се показва с артистичен псевдоним. Даниела Пирянкова към този момент ще се споделя Данна.

Каките й от най-голямата музикална компания към този момент направиха това даже в съда.

Преслава се отхвърли от рожденото си име Петя и към този момент в персоналните си документи попада с артистичния псевдоним, с който се подвизава от 14 години. Още напролет на 2018-а тя е подала молба в Софийския областен съд, а при започване на лятото съдът се произнесе в нейна изгода и е разрешил промяната.  Покрай делото с гримьора Цецо Андреев стана ясно, че  и Емилия Цветкова е сменила дребното си име с артистичния си псевдоним Емануела. На едно от съвещанията тя бе извикана по този начин, а не с рожденото си име.   Джена пък беше първата пайнерка която сменя името си от акта за раждане - Десислава.

По персонални документи Ази с, се споделя Васил Боянов Траянов, само че преди няколко години добави псевдонима си в документите си, а малко прочут факт е, че за първи път излиза на сцената като Крез. Колегата му Амет пък се споделя Байко. Джина Стоева- Десислава.  Магапаса е Добрин Атанасов Петров, а Джаго- Митко.  Есил Дюран също е сменила името си, а действителното й такова е Исмигюл Наим.  Милко Калайджиев се споделя Михаил, а сътрудника му Джордан - Йордан Методиев. По паспорт Глория е Галина Иванова,  под името  Галина са родени още Кали и Галена. Алисия по документи е Ася Дойчева, само че тя въобще не желае това да става притежание на почитателите. Също се отнася и за Бони, която по паспорт е Бонка Илиева . Борис Дали е Борислав Делибалтов, а Роксана, Тони Димитрова и Нети носят имената Антоанета, написа „ Телеграф ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР