Певицата Юлия Голдина, загинала трагично при сблъсък между катер и

...
Певицата Юлия Голдина, загинала трагично при сблъсък между катер и
Коментари Харесай

Красивата певица Юлия, загинала при ужасяващ инцидент с моторна лодка, чакала...

Певицата Юлия Голдина, починала трагично при конфликт сред катер и моторна лодка в река Волга, е чакала бебе. След нещастието се появи информация, че компанията на изпълнителката е употребявала алкохол, до момента в който е била на лодката.

Голдина обаче не близнала нищо, тъй като била бременна. Тя не пушела и цигари, с две думи – пропагандирала здравословен метод на живот.



Запознат с детайлности към нещастието споделя, че индивидът, който е управлявал лодката, също бил изтрезнял. За сметка на това лидерът на катера, забил се в лодката на певицата и компанията й, бил пийнал.



След съдбовния конфликт той даже опитал да даде обратно и да избяга от местопроизшествието.



След удара с катера всички пасажери на борда на „ Казанка” паднали във водата, а плавателният съд почнал да потъва. Очевидец на случая се хвърлил във водата и извадил четирима души. Юлия обаче по този начин и не била открита. Пострадалите незабавно били поети от лекари, които чакали на брега.



Трима от приятелите на 28-годишната певица са потърпевши по-сериозно. Мъж и две дами са приети в болница със съществени контузии след случая.



След два дни търсене, тялото на Юлия бе намерено на дълбочина от 17 метра.


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР