Певицата Яница все повече заприличва на плеймейтката Моника Валериева, видя

...
Певицата Яница все повече заприличва на плеймейтката Моника Валериева, видя
Коментари Харесай

Пластичен хирург направи Яница клонинг на Моника Валериева

Певицата Яница от ден на ден замязва на плеймейтката Моника Валериева, видя HotArena. Яница прекалява с пластичните интервенции и към този момент напълно е изгубила личния си образ, който помним от началото на кариерата й.

Моника и Яница бяха близки приятелки, само че се скараха. Клюката гласи, че не са могли да си поделят общ ухажор – спонсор. Накрая се хванали за косите и разтрогнали другарството. Външния тип на Моника очевидно е впечатлил някогашната й другарка, която се пробва по всякакъв начин да наподобява на нея. Много меломани не съумяха да познаят певицата в последния й клип. Първоначалната им реакция била, че Моника е минала в редиците на Пайнер и е снимала клип. По-късно излиза наяве,че Яница е претърпяла метаморфози, с помощта на еластичен хирург.

Огромният й силиконов бюст е от първите години в сектора, след това си е правила джуките, а крайният резултат е поразителен. Запознати подозират, че си е пипала и скулите. Гони по брой интервенции някогашната си другарка Моника. В техния случай обаче се е получил противоположен резултат, откакто заличиха личното си лъчение и замязяха на пластмасови кукли, написа „ ШОУ “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР