Певицата Вяра Панталеева се зае с пресъздаването на български хитове.

...
Певицата Вяра Панталеева се зае с пресъздаването на български хитове.
Коментари Харесай

Луди жаби на Джанго зе с нова винтидж визия

Певицата Вяра Панталеева се зае с пресъздаването на български шлагери. Наскоро тя показа нова винтидж визия на песента на Джанго Зе - " Луди жаби ".

" Песента ми харесва, имам вяра в знаците. Така се случиха нещата, че всичко води към тази ария. Имаше няколко песни, върху които се бяхме фокусирали, само че " Луди жаби " надви над всички. А името на бенда към този момент е " Вяра Панталеева и VINTAGE бенд ", защото част от хората, с които сме работили, към този момент не са част от него ", показа певицата в ефира на Bulgaria ON AIR.

Тя добави, че видеото към " Луди жаби " е снимано в столичен клуб.

" Опитахме сме да пресъздадем леко изкривена обстановка, защото пеем за луди жаби. Липсва ми винтидж музиката. Надявам се и при хората да е по този начин. С песните, които започнах да върша, желая да им напомня за едни по-различни времена. Мисля, че забравихме за романтиката. Хората към този момент странят от това. Първата ария, която направихме в този жанр, беше " Боса по асфалта ", разяснява още Панталеева.

Според нея годината на пандемия е била доста потребна за всички.

Взех си урок, че животът би трябвало да се живее по-спокойно, по-щастливо. Предпочитам да съм " луда жаба " и да се развличам с живота ", добави тя.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР