Певицата Вили Рай е блокирана на вилата си в Кипър

...
Певицата Вили Рай е блокирана на вилата си в Кипър
Коментари Харесай

Певицата на Лили блокирана в Кипър

Певицата Вили Рай е блокирана на вилата си в Кипър и от 4 месеца не може да се прибере в България поради ковид, разбра HotArena.

Бившата вокалистка на Лили Иванова и звезда от Пирин фолк е на острова дружно с третия си брачен партньор - англичанина Клиф Портлок. " Върнаха ни! Не, не летим за България! Няма да се забележим, другари. Билети купени, изработен заплатен солидно тест - отрицателни сме. Декларации попълнени, маски, маски ръкавици. 10 предварителни, променливи информации. Турската част на Кипър ни пожелаха прелестно пътешестване, а 4 (фелдфебелки) от братската гръцка, евопейска част на острова със строги очи и с униформи от кино лентата " Ало ало " с порицателни погледи, че сме живели в къщата си в турската част на острова, нелюбезни и без доста приказки ни отпратиха назад ", съобщи изпълнителката на " Златно време ". 

Тя си изяснява връщането им със подозрение за брака на българка с англичанин. " Бяхме им нещо комплицирани и ни накараха да обърнем колата и да се върнем. Новото е, че можем да минем границата единствено с конвой на Организация на обединените нации! Консулът в гръцката част е жена и беше общителна да ни даде мейл, на който можем да пишем. Ще би трябвало още веднъж да си купим билети и да съберем още веднъж документи, с цел да потвърдим, че живеем в България и да ни ескортират до летището със специфична кола на Обединените народи и да платим ", изяснява още певицата. 

Тя и мъжът й най-вече се тормозят, че не знаят какъв ще бъде новият закон след седмица. " Тъжни, недоволни и тревожни сме! А единствено преди 4 месеца и половина живяхме на щастливата, усмихната земя! Хора, ще си приказваме за времето преди ковид. не го подценявайте. Ще би трябвало да се пазим и да се молим. Най-лошото е, че някой даже подценява казуса на неприятната болест, която си мислим, че е измислена. ", добави Вили, написа Телеграф. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР