Певицата Виктория Терзийска е заровила дълбоко в гардероба си привлекателния

...
Певицата Виктория Терзийска е заровила дълбоко в гардероба си привлекателния
Коментари Харесай

Вики от Мастило се сбабичоса

Певицата Виктория Терзийска е заровила надълбоко в дрешника си привлекателния си тип, хубавите тоалети и високите токове. От известната в миналото изкусителка няма и помен, а на нейно място се е появила кротка стопанка с елементарни филистерски потребности и привички. Някога мечтаещата за сцената и огромната аудитория Вики, се е преобразила трагично в спокойна майка и брачна половинка, за която фамилните отговорности са надалеч по-интересни и значими от креативния път.

Откакто стана брачна половинка на финансиста Петър Величков, изпънителката се укротила и оставила всичко на назад във времето с изключение на майчiнството, писа „ Таблоид “. Днес Вики може по-често да бъде забелязана без никакъв грим, с торбести облекла, които прикриват несъвършенствата й от новия й метод на живот.

„ Съвсем се е запуснала, само че очевидно това не й пречи доста. Хората споделят, че когато една жена е щастлива, тя сияе, а като доста се кипри, нещо не й е наред. Така че очевидно си е намерила майстора “, клюкарят в музикалните среди.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР