Певицата Цветелина Грахич очевидно има проблеми със самооценката, защото не

...
Певицата Цветелина Грахич очевидно има проблеми със самооценката, защото не
Коментари Харесай

Цветелина Грахич се обезобрази

Певицата Цветелина Грахич явно има проблеми със самооценката, тъй като не стопира да прави промени във визията си.

Освен че е отслабнала фрапантно и е на прага на анорексията, тя продължава да издува устните си с хиалуронова киселина, а на фона на изпитото ѝ лице резултатът е по-скоро плашещ, в сравнение с привлекателен.

В момента някогашната беквокалистка на Ку-ку бенд тежи не повече от 40 кг и даже дребното ѝ правилни фенове са безапелационни, че типът ѝ е плашещ. „ Анорексията е сериозна болест! Пожелаваме ти скорошно излекуване!”, окуражават я почитателите в обществената мрежа, но Грахич очевидно към момента не е осъзнала, че има проблем.

Босненката неведнъж е споделяла в свои изявленията, че се харесва кльощава като вейка и по през целия ден кара на кафета и цигари.

Някога Цветелина беше пълничко момиче, само че макар непотребните килограми носеше сексапил в себе си, до момента в който в този момент обаянието ѝ е изчезнало. Запознати издават, че певицата страдала от жестоки комплекси и даже сега се мислела за дебела, макар сериозното си тегло.

Тя не смеела да се храни, с цел да не напълнее, а от неналичието на скъпи витамини и минерали косата ѝ почнала да капе. Изпълнителката постоянно върви с екстеншъни, с цел да прикрие оредяването на кичурите си, само че визията ѝ остава все по този начин стряскаща.

„ Гаджето ми ме упрекваше, че хапвам като за двама. Чувствах се едра и грозна”, разказвала е Грахич за „ дебелия” си интервал. Вместо да ѝ помогне да се оправи с тежкото си психическо и физическо положение, приятелят ѝ Кристиян Шаламанов я насърчавал да продължава с гладуването.

Именно той упорствал половинката му да стопи тлъстините, с цел да тласне соловата ѝ кариера напред, само че незабелязано Цветелина минала здравословната граница. Босненката е замязяла на скелет, само че със силиконови гърди и напомпани устни, а цялостната „ картина” подухва злокобни асоциации.

Последователите на Грахич в обществената мрежа не стопират да подлагат на критика настоящата ѝ визия, а някои от тях са изключително груби в изрече си. „ Спри с гладуването и бъди себе си. Ако качиш малко, тази впитост на лицето ти ще се оправи”, „ Какво е станало с теб? Къде остана твоята натурална хубост?”, „ Защо това младо и хубаво момиче се е обезобразило по този начин?! Без думи съм!, „ Много си грозна, Грахич, преди беше по-добре. Дано не си болна от нещо!”, това са единствено дребна част от мненията, които заливат фотосите на певицата.

Tя обаче не отвърща на нападките, а доброжелателните препоръки подминава и настойчиво отхвърля, че страда от анорексия, предават от Уикенд.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР