Певицата Тони Димитрова сравни колежката си Кичка Бодурова с „пърхутка“

...
Певицата Тони Димитрова сравни колежката си Кичка Бодурова с „пърхутка“
Коментари Харесай

Тони Димитрова и Кичка Бодурова пак се оплюха една друга

Певицата Тони Димитрова съпостави колежката си Кичка Бодурова с „ пърхутка “ – отровна гъба, която, откакто изсъхне, при напън изпуска черен прахуляк. Символичното съпоставяне изпълнителката на „ Ах, морето “ прави в отговор на саркастичните квалификации, с които Бодурова я затрупа в изявление, написа „ Монитор “.

Вербалните престрелки сред двете шлагерни диви датират от няколко години, само че ехото от тях ескалира в последния месец, откакто сътрудникът на Тони – китаристът Иван Ченов, насочи опасност за разпра към почитател на Кичка поради отрицателен коментар под парче на Димитрова. „ Ти очерняш всеки, който ти се опре, или пък просто съзнаваш, че колесницата, която си яхнала, е в действителност една елементарна тиква.

"Пей си трагудите, а аз в никакъв случай повече не желая да се занимавам с теб! “, безапелационна е русокоската. Причина за гневния ѝ изблик е коментарът на Кичка, че в приятелското си обграждане тя позволява единствено „ доброжелателни хора, които употребяват принадлежности за хранене и почитат себе си “.

Певицата с непрекъснат адрес в Лас Вегас иронизира народняшкия изказ на Димитрова поради изречения като „ Кичка ме отби от Фейсбука “ или „ ми увисна мандибулата “ (б.а. последното значи „ долна челюст “). „ Бих ѝ подарила едно огледало и очила за четене, да се оглежда всеки ден, да държи на външния си тип. А очилата са, с цел да прочете биографията ми в Уикипедия, с цел да има визия с кого желае да се състезава. “, отсича Кичка.

Наричайки я язвително „,мадам “, Тони споделя, че „ в случай че нелепостта даваше криле, някои хора щяха да летят като еърбъс последно потомство. “ „ Няма метод да разреша на една мадам да ме цапа с курешките на своята завист, и то от години. Моето име ли има куп обидни вариации? Не, мадам, твоето, тъй като човек самичък си прави името! “, прибавя бургазлийката.

За тлеещия спор сред Димитрова и Бодурова се заприказва още по време на шоуто „ Музикална академия “, в което Кичка оглави тима на ветераните и показа пред медии, че Тони е пратила до различен участник есемес със наличие „ Да бъде унищожена “.

В края на юли Бодурова разгласява във Facebook скрийншотове от кореспонденцията сред Ченов и оперния артист Иван Пенчев, който нашумя с предлагането си за брак към състудентка в разгара на концерт през май в зала „ България “.

Кичка рапортува пред почитателите си и репликите на Тони към Пенчев, които варираха от „ Като му виждам правописа дори не ми се занимава да разясня, но добре е питомен “ и „ Заслужаваш тиквен орден “. Бодурова отбрани фена си и разгласи, че е сезирала персоналните си охранители по неговия проблем с Ченов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР