Певицата Тони Димитрова изпрати абитуриентка. Красивата й дъщеря Магдалена грееше

...
Певицата Тони Димитрова изпрати абитуриентка. Красивата й дъщеря Магдалена грееше
Коментари Харесай

Тони Димитрова изпрати абитуриентка

Певицата Тони Димитрова изпрати абитуриентка.

Красивата й щерка Магдалена грееше на площад "Св. Св. Кирил и Методий " в дълга небесносиня рокля, обсипана с перли. До нея бяха най-близките й хора, написа локалният информативен уебсайт Burgas24.bg.

Маги, която приключва Частно учебно заведение в черномогрския град, показа, че към този момент е избрала своя професионален път в живота и е решила да се занимава с спектакъл. За да извърши тази своя цел, младата бургазлийка се е насочила към НАТФИЗ. Нейно ентусиазъм е не какъв да е, а нейната майка Тони, която с изключение на с неподражаемия си глас, в последните години сподели забележителни актьорски умения.



"Майка ми способства за избора ми, защото непрестанно ме водеше на постановки и в последна сметка открих, че театърът е нещо прелестно и желая да се занимавам с това ", сподели пред уеб страницата бъдещата звезда.

"Пожелавам й храброст и мощ. Пожелавам й да държи на това, което е. Да си гони фантазиите, да не се опасява, тъй като единствено, който се опасява, той не съумява. Пожелавам й да бъде смела ", съобщи на собствен ред гордата ѝ майка пред Burgas24.bg .

Снимка от изпращането на момичето качи във Фейсбук и тв водещият Драго Драганов, който дойде в Бургас особено за събитието, написа "Черноморски фар ".

„ Лети! Лети, мое обичано, пораснало момиче!!! Към безкрая на сбъднатите си фантазии, към една луда и буйна и безконечна обич, към безграничното благополучие!!! Обичам те! Гордея се с теб!!”, написа Драганов в профила си.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР