Певицата Тита събира комплименти под снимките си, но има и

...
Певицата Тита събира комплименти под снимките си, но има и
Коментари Харесай

Ужас! Тита извади мъжки крак

Певицата Тита събира похвали под фотосите си, само че има и злобари, които дебнат за грешките й, с цел да я подхванат на пай пас. Така любимката на Криско бе взета на майтап поради големите нозе, които демонстрира на една от последните си фотоси. Все отново имаше и фетишисти, които останаха предоволни от гледката. Те разказват ходилата на звездата, като идеални за разнообразни палави занимания.

На фрагмента, изпълнителката се изпъва на първокласна спалня, а това което се вижда на напред във времето са много огромните й нозе. "Леле, какви са тези плавници?! ", дивят се под фрагмента някои, а други отсъждат, че фотошопа не прости на никого и освен на Андреа. Кадърът на "Х Фактор " е миньонче по растеж и надали може да се каже, че носи мъжки номер обувки.

Прави усещане също, че в последно време Тита е почнала да редуцира голите фотоси в интерес на по-облечените. Именно заради тази причина на леглото се е проснала допустимо най-облечена. Фен пък се закача със звездата, като написа: "Расла в панела, а в този момент се снима по хотели ".
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР