Певицата Тита и екипът й са откраднали почти дословно идеята

...
Певицата Тита и екипът й са откраднали почти дословно идеята
Коментари Харесай

Тита краде от украйнски певици!

Певицата Тита и екипът й са откраднали съвсем буквално концепцията за клипа на песента "Антилопа " от украйнски певици, написа в. "Телеграф ". Кражбата разкриха меломани на женското дуо "Никита ".


В клипа на провокативната нова ария на Тита изпълнителката се среща със своето алтер его и откакто се въргалят в чаршафите за известно време, сядат да вечерят от двата края на дълга маса. Едната Тита е облечена в алена рокля, а другата - в черна.

На масата има разнообразни плодове, като ябълки и грозде, само че и сурово месо - пържоли и сърца. Между краката на притежателката на алената рокля се крие пухкаво зайче, което се появява в няколко фрагмента. Фурията има и няколко подиуми, в които захапва суровите парчета месо.



Видеото към песента "Искусаю " на украинките "Никита ", което е пуснато през 2011 година, е безусловно същия сюжет, като една от певиците също е с алена рокля. Другата обаче е в бяло, вместо в черно, както и в родната версия.





Голямата разлика тук е, че храните по масата са много по скъпи от родните - черен хайвер, стриди, папая, само че и сурова пържола, която една от певиците самоуверено захапва. Зайчето сред краката на дамата с алена рокля също е на линия.



Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР