Певицата Тейлър Суифт триумфира на Американските музикални награди. Поп старлетката

...
Певицата Тейлър Суифт триумфира на Американските музикални награди. Поп старлетката
Коментари Харесай

Тейлър Суифт триумфира на Американските музикални награди

Певицата Тейлър Суифт победи на Американските музикални награди. Поп старлетката получи четири оценки, в това число за реализатор на годината.

В категорията тя надделя любимци на публиката като Дрейк, Ед Шийран и Пост Малоун. Другите три оценки са за а обичана поп/рок изпълнителка, обичан поп/ рок албум и турне на годината. С това наградите на Суифт от церемонията стават общо 23 и тя влезе в историята като най-награждаваната изпълнителка. Чаровната русокоска счупи връх, който до момента беше държан от огромната Уитни Хюстън.

Певицата Камила Кабело също завоюва четири награди, в това число за нов реализатор на годината. Тя получи и оценката за най-хубава поп/ рок ария ( б. а. - Havana), за най-хубав видеоклип (отново за Havana) и най-хубаво съдействие.

Карди Би получи три оценки, в това число за обичан хип-хоп/ рап реализатор. Тя посвети премията на щерка си Кълчър, която се роди през юли.

Наградата за най-хубава соул/ аренби изпълнителка завоюва Риана. Кари Ъндъруд беше определена за най-хубава кънтри певица, а Кейн Браун - най-хубав кънтри реализатор.

За обичан рап/хип хоп албум беше определен Beerbongs & Bentleys на Пост Малоун, а за соул/ ар ен би албум - 17 на Екс Екс Екс Тентасион.

Въпреки, че тази година е с най-продавания албум и три шлагера номер едно, Дрейк не завоюва нито една премия.

Музикален привет към присъстващите на церемонията насочиха Марая Кери, Дженифър Лопес, Карди Би, Сиара и други.

Тричасовото шоу в спектакъл "Майкрософт " в Лос Анджелис приключи с удостояване на паметта на Арета Франклин, която ни напусна след тежка борба с рака през август. Рапърът Екс Екс Тентасион, който беше убит през юни, също беше почетен на церемонията за Американските музикални награди.

Източник: Monitor

Снимка: AP
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР